Paljastuksia tulevista kuvioista. :)

Alkuviikoista kerroin, että minulla olisi teille hieman kerrottavaa. Ja nyt on aika paljastaa se. Alkuvuonna haaveilin, että voisin aloittaa yhteistyön suomalaisen ja laadukkaan hyvinvointiyrityksen kanssa.

Joten on aika julkaista ensimmäinen yhteistyöni. <3

essi-4muok

Olen tästä projektista ihan super-innoissani ja sormet syyhyävät, että pääsisin jo aloittamaan tämän yhteistyön. Pääsen nimittäin jakamaan asiantuntijana hyvinvointitietoutta Suomivitan kautta.

Minulle oli tärkeää yhteistyön solmimisessa, että yritys on suomalainen, tuotteet ovat korkealaatuisia, tutkittuja ja ne ovat nimenomaan suunniteltu suomalaisille käyttäjille. Mikä parasta Suomivitan tuotteet ovat täysin väri- ja lisäaineettomia, gluteenittomia, laktoosittomia ja edistävät jo satojen tuhansien suomalaisten hyvinvointia.

Suomivita on 100% suomalainen hyvinvointialan yritys, jolle on myönnetty monia eri sertifikaatteja ja tunnuksia mm. suomalainen vastuunkantaja, Bisnode AAA-sertifikaatti, johon yltää vain 2,6 % suomalaisyrityksistä sekä kotimaisuudesta kertova Avainlippu-merkki.

Heidän tuotteitaan ovat siis laadukkaat monivitamiinit, maitohappobakteerit, kalaöljykapselit sekä D-vitamiinivalmiste.

dvitamiini_verkkokauppa4-2000x2000.jpg

Vaikka minusta on tärkeää, että ihmiset söisivät terveellisesti, liikkuisivat säännöllisesti, rentoutuisivat, hoitaisivat sosiaalisia suhteitaan, niin aina tämä ei toteudu. Olen nähnyt omaa työtäni tehdessä, että monenkaan ihmisen elintavat eivät ole optimaalisella tasolla. Meidän kaikkien elämässä on myös erilaisia vaiheita, jossa olisi hyvä terveellisen ruokavalion lisäksi ottaa käyttöön myös ravintolisiä. Nämä tilanteet voivat olla vaikka kiire, kova stressi, urheilu, erilaiset sairaudet ja raskaus. Myös Suomen pitkä talvi, tehomaatalous sekä tuontihedelmät ja -kasvikset tekevät sen, että emme saa välttämättä tarpeeksi ravinteita syödystä ruuastamme. Tämä taas vaikuttaa suoraan energiatasoihimme ja hyvinvointiimme.

Itselläni on säännöllisessä käytössä omega- 3, maitohappobakteerit sekä D-vitamiini.

Tästä yhteistyöstä pääset myös sinä nauttimaan, sillä minun blogin lukijoille Suomivita haluaa tarjota kaikki heidän tuotteensa -20% alennuksella. Alennuksen saat käyttöösi käyttämällä koodia: Essi20

Täältä pääset tutustumaan SuomiVitan tuotteisiin.

Hyvinvoivaa viikonloppua! <3

-Essi


Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.