Aitoa hyvinvointia- ryhmävalmennus 25.8.2019

Aitoa hyvinvointia

Tämä uusi valmennuskonsepti on yhdistelmä yhteisöllisestä ryhmävalmennuksesta, henkilökohtaisesta yksilövalmennuksesta ja paikasta riippumattomasta nettivalmennuksesta.

Tämä valmennus on sinulle, joka haluat lisätä hyvinvointiasi monella eri tasolla, niin terveyden, energisyyden, oman mielen kuin elämäntapojesi puolesta kokonaisvaltaisesti. Tämä valmennus on syväsukellus sinuun itseesi, historiaasi, minkälaisia käyttäytymis- ja ajattelumalleja sinulla on. Lisäämme hyvinvointiasi ravitsemuksen, parantavan liikunnan, hengityksen, sisäisen työskentelyn ja erilaisten toiminnallisten harjoituksien ja prosessien avulla. Kun muutat jotakin sisäisesti, se näkyy myös ulkopuolellasi ympäristössäsi, ihmissuhteissasi sekä terveydentilassasi.

 

Tämä valmennus sopii hyvin sinulle, jos haluat:

 • Haluat olla enemmän yhteydessä itseesi ja tunteisiisi
 • Haluat parantaa hyvinvointiasi (esim. matalamieliala, palautuminen, ylipaino, kolotukset ja säryt, väsymys, uupumus, metabolinen oireyhtymä)
 • Lisätä energisyyttäsi ja elinvoimaasi
 • Haluat nukkua syvempää ja laadukkaampaa unta
 • Vähentää ja hallita stressiä
 • Muuttaa elämäntapojasi ilman suorittamista
 • Parantaa terveyttäsi ja hyvinvointiasi elämän eri osa-alueilla
 • Lisätä sisäistä rauhaa, onnellisuutta ja innostusta elämääsi
 • Haluat elää enemmän aitoa omannäköistä elämää suorittamatta
 • Muuttaa kehoasi terveemmäksi, sopusuhtaisemmaksi sekä hyvinvoivaksi

Valmennus ei sovi henkilölle, joka ei ole itse valmis tekemään muutoksia ja katsomaan rehellisesti omaa toimintaansa ja ajattelumalleja tai niille, jotka keksivät enemmän tekosyitä kuin syitä muuttaa omaa elämäänsä. Tai jos sinulla on vakavia mielenterveysongelmia.

vegetables

Mitä sinä saat?

Valmennus on kokonaisvaltainen ja käymme laajasti läpi asioita, jotka parantavat sinun hyvinvointiasi. Teemat ovat henkinen hyvinvointi, ravitsemus, liikunta, uni, palautuminen, tunnelukot, meditaatio, rentoutuminen, omat käyttäytymis- ja ajatusmallit, omien uskomusten ja pelkojen muuttaminen, energisyyden lisääminen, sisäinen rauha, ilo, onnellisuus ja kuinka vedät puoleesi sitä, mitä elämältä haluat.

Valmennus sisältää:

 • 5 kpl ryhmävalmennustapaamista (yhden ryhmätapaamisen kesto 5 tuntia)
 • 2 henkilökohtaista tapaamista (yhden tapaamisen kesto 60 minuuttia)
 • Sinulle henkilökohtaisesti tehdyn ruokavalio-ohjeistuksen parantamaan  hyvinvointiasi
 • Sinulle henkilökohtaisesti tehdyn hyvinvointisuunnitelman (liikunta, ravitsemus, henkinen hyvinvointi), joka pohjautuu laajaan taustatietokartoitukseen, terveydentilaasi sekä elämäntilanteeseesi
 • Liikuntaharjoituksia, jolla lisäät energisyyttäsi ja kasvatat kuntoasi
 • Viiden kuukauden nettivalmennuksen, jossa valmennusmateriaali saapuu sinulle kerran kuukaudessa
 • Erilaisia meditaatiotekniikoita ja rentoutumisharjoituksia
 • Vertaistyöskentelyä sekä harjoituksia tukemaan omaa hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti ryhmätapaamisten välillä
 • Paremman yhteyden itseesi, tunteisiisi ja läheisiisi
 • Sisäistä rauhaa ja vapautta
 • Facebook- ryhmän ja valmentajan tuen muutosmatkaasi koko kuudeksi kuukaudeksi

Valmennustapani- ja harjoitteet

Käytän valmentamisessa erilaisia metodeja. Nämä ovat esimerkiksi NLP-prosessit, personal training, ravinto-ohjaus, liikunta, lisäravinteet, dialogi, henkisen valmennuksen ja psykologian harjoitteet, meditaatio- ja rentoutumisharjoitukset, hengitys- ja liiketerapia.

Arvoni ovat kokonaisvaltaisuus, luonnollisuus, inhimillisyys, yksilöllisyys, rehellisyys ja aitous.

group

Ryhmätapaamiset

Ryhmätapaamisissa on tarkoituksena tehdä harjoitteita, jotka avaavat sinua ja omaa ymmärrystäsi sinusta ja muuttaa ajattelu- ja käyttäytymistapoja paljon tarkoituksenmukaisemmaksi. Tapaamiset sisältävät jonkun verran teoriaa ja enemmän kokemuksellista sekä toiminnallista oppimista sinusta.

Tapaamisajankohdat:

 1. Sunnuntai 25.8.2019 klo 10-15 
 2. Sunnuntai 15.9.2019 klo 10-15 
 3. Sunnuntai 20.10.2019 klo 10-15
 4. Sunnuntai 17.11.2019 klo 10-15 
 5. Sunnuntai 1.12.2019 klo 10-15 

 

Ryhmävalmennukset järjestetään Jyväskylän keskustassa Hyvinvointi Amidassa, Sammonkatu 8 a, Jyväskylä. Valmennukseen voi saapua kauempaakin, sillä ryhmätapaamisia ovat kerran kuukaudessa ja yksilötapaamiset voimme hoitaa esimerkiksi Skypellä.

 

Nettivalmennus

Joka kuukauden alussa sähköpostiin tulee valmennusmateriaalia videoin, ääni- tai PDF-tiedostoin. Nettivalmennuksessa saat enemmän teoriaa, mutta mukana on myös harjoituksia. Aiheet liittyvät henkiseen hyvinvointiin, ravitsemukseen, liikuntaan, irti päästämiseen, tunteiden muokkaamiseen, palautumiseen, uneen, rentoutumiseen ja terveyden parantamiseen.

kaksi jalkaa

Henkilökohtainen valmennus x 2

Tapaamiset sovitaan jokaisen kanssa erikseen ja samoin myös sisältö. Tapaamisten aiheet voivat olla esimerkiksi ravinto, henkinen hyvinvointi, liikunta, palautuminen, NLP- prosessit yms.

Hinta: 149e Kuukaudessa (valmennuksen kesto 5 kuukautta)

Kun varaat paikkasi ennen 31.5.2019, saat valmennuksen hintaan 139e/kk.

Valmennukseen mahtuu mukaan vain 12 henkilöä. Valmennuksen osallistujapaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten toimi nopeasti.

Haluatko lukea minusta valmentajana lisää? Paina Tästä!

Minusta sanottua: ” 5/5 mahtava ohjaaja, ammattitaitoinen, näkemystä ja viisautta lempeydelle kuorrutettuna. Ei ”päällekäyvää” ohjeistamista vaan ehdotuksia, itsensä likoon laittamista aidosti” ” Essin tapa ohjata on erittäin hyvä” ”Ihanan lämmin vastaanotto”

Rakkautta huokuva kurssi ❤ Super rentouttava ja kehittävä ryhmä. Keholliset harjoitukset auttoi hahmottamaan kehon ja mielen yhteyttä ja meditaatioissa pääsi ihan omiin maailmoihin. Todella tehokasta työstämistä mielen kanssa ja syvimmän sisimmän tutkimista. Parasta laatuaikaa itselle mitä arjessa voi saada. Keho, mieli, sielu ja rakkaus tehokas meditaation pakkaus. Huippu ohjaaja, omalla paikallaan, kiitos ihana Essi <3”

”ihanan rentouttava ja avaava harjoitus. Olet ihana ihminen ja sinulla on ihan mieletön lahja”

”Ihana Essi, Sinulla on lahja, ainutlaatuinen lahja. Se hehkuu sinusta ulospäin. Antaa rauhaa muille. <3”

 

Haluatko mukaan valmennukseen tai kysyä jotakin? Ota yhteyttä allaolevan lomakkeen kautta.