Rentouta mielesi ja kehosi- workshop

essirentoutuminen


Haluatko löytää tapoja ja keinoja purkaa stressiä kehosta sekä mielestä?

Tämän kaksi tuntisen illan aikana pääset rentoutumaan ja lataamaan akkuja lempeiden harjoitteiden avulla. Opit erilaisia menetelmiä, jolla pystyt vähentämään stressiä, palauttamaan kehoasi paremmin sekä rauhoittamaan mieltäsi.

Saat myös kirjalliset ohjeistukset harjoituksiin sekä neljän viikon nettivalmennuksen tehostamaan oman kehosi palautumista sekä työkaluja ja ymmärrystä stressinhallintaan. Lisäksi voit halutessasi liittyä  ”Rentouta mielesi ja kehosi”- facebook- ryhmään, josta saat lisää vinkkejä palautumiseen!

Rentoutumiseen käytämme eteerisiä öljyjä, rauhoittavaa musiikkia, hermostoa rauhoittavaa liikettä sekä meditaatio- ja mindfulness- harjoituksia.

Tämä ilta sopii sinulle, joka haluat hetken itsellesi rentoutuen, rauhoittuen, ladaten akkujasi sekä oppia tietoisesti lisämään palautumistasi arkeesi.

Kursseistani sanottua: ”Kurssin jälkeen tuntui nin paljon rauhallisemmalta ja ihan kun olisi löytänyt suuren palan mielenrauhaa ja iloa. Tähän oli niin helppo osallistua ilman paineita, kiitos siitä sinulle. Harjoituksiin oli helppo lähteä mukaan ja liikkua tunnetiloista toisiin. Tuntuu todella rauhalliselta ja seesteiseltä. On ylittänyt odotukset ja tuntunut todella hyvältä. Kiitos kaikista tunteiden läpi käymisistä ja kaiken sallimisesta. ❤”

”Huippukurssi ja monipuolinen, oli mukava tutustua erilaisiin harjoituksiin. Mukavan rauhallista ja ohjaajana olet ihmisläheinen ja sinulla on lämmin ote ohjaamiseen.”

max-van-den-oetelaar-646474-unsplash

Eteeriset öljyt

Eteeriset öljyt sisältävät kasveista saatavaa luonnon parantavaa voimaa. Niillä on monia fyysisesti, henkisesti ja psyykkisesti vaikuttavia ominaisuuksia. Illan ajaksi olen valinnut rentouttavat ja rauhoittavat öljyt.

Hermostoa rauhoittavaa liikettä

Liikkeen avulla rentoutamme kehoa ja mieltä sekä laskemme hermoston palauttavaan tilaan. Liikkeet ovat lempeitä ja hoitavia.

Meditaatio ja mindfulness

Meditaation ja mindfulnessin avulla tulet tietoiseksi tämän hetken olotilastasi sekä rauhoitat, rentoutat kehoasi ja mieltäsi erilaisten harjoitusten avulla.

LUE LISÄÄ MEDITAATIOSTA TÄÄLTÄ! 

Musiikki

Illan aikana kuulet rauhoittavaa ääntä ja musiikkia, joka vie sinua aina vain rentoutuneempaan olotilaan. Musiikki on valittu niin, että musiikin taajuus on hyvin rentouttava.

joanna-kosinska-395393-unsplash

 

 

Jyväskylässä

Tiistaina 14.5.2019 klo 18-20.00

Paikka: Sammonkatu 8 a, 40100 Jyväskylä Amida

Hinta: 45 euroa. Sisältää workshopin sekä neljän viikon nettivalmennuksen. . Nettivalmennuksesta lisätietoja löydät täältä.

Tai 25 euroa ilman nettivalmennusta. 

Haluatko tilata workshopin lahjaksi? Tilaa lahjakortti täältä!

Iltaan on rajattu määrä osallistujapaikkoja, joten toimi nopeasti. Workshopissa opit eri harjoitukset, kun nettivalmennuksessa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan. <3

”Kurssi ylitti odotukset, joskus ollut samantapaisella, joka ei antanut mitään”

”Rakkautta huokuva kurssi <3 Super rentouttava ja kehittävä ryhmä. Keholliset harjoitukset auttoi hahmottamaan kehon ja mielen yhteyttä ja meditaatioissa pääsi ihan omiin maailmoihin. Todella tehokasta työstämistä mielen kanssa ja syvimmän sisimmän tutkimista. Parasta laatuaikaa itselle mitä arjessa voi saada. Keho, mieli, sielu ja rakkaus tehokas meditaation pakkaus. Huippu ohjaaja, omalla paikallaan, kiitos ihana Essi <3”

”ihanan rentouttava ja avaava harjoitus. Olet ihana ihminen ja sinulla on ihan mieletön lahja”

”Ihana Essi, Sinulla on lahja, ainutlaatuinen lahja. Se hehkuu sinusta ulospäin. Antaa rauhaa muille. <3”

”Kiitos ihanasta kurssista! Nautin sanallistamisestasi. Ohjaat juuri oikealla rytmillä ja sanoilla. Huomaa, että olet ”vihkytynyt” rentoutukseen. Vakuutuin heti voimastasi.”

”Ihana Kurssi. Vetäjä tosi hyvä, rauhallinen, läsnäoleva ja kannustava. Ilmapiiri kurssilla avoin.”

”Kiitos Essi, Tykkään kovasti aidosta olemuksestasi, et yritä mitään, vakuuttava taito ohjata harjoituksia.”

Ilmoittaudu mukaan (varaus on sitova)

Varaus tulee maksaa ennen iltaa ja varaus on sitova! Maksuohjeet saat sähköpostilla!

Kirjoita ”kommenttiosioon” kummalle kurssille haluat osallistua. Kiitos 🙂