Merkityksellinen elämä- nettivalmennus

Merkityksellinen elämä- nettivalmennus™

vapaus

Haluatko löytää oman merkityksellisen tavan elää? Ehkä olet elämäntilanteessa, jossa näennäisesti kaikki on hyvin, mutta jokin syvempi merkitys elämästäsi puuttuu.

Haluatko viimein saavuttaa oikeat tavoitteesi ja elää sellaista arkea, joka on tasapainoista ja merkityksellistä? Uskaltaa ehkä päästää irti ja hypätä kohti sinulle sopivampaa suuntaa, jossa sinä voit hyvin?

Nettivalmennuksessa sinä pääset löytämään itsellesi merkityksellisemmän elämän ja arjen. Valmennuksessa etsitään erilaisten työkalujen avulla intohimosi ja merkityksellisempi arki, jossa sinun ja perheesi on hyvä elää. Luomme myös tavoitteita tulevalle vuodelle/ vuosille ja kumoamme uskomuksia, jotka estävät sinua toimimasta haluamaasi suuntaan.  Tässä valmennuksessa saat käyttöösi opiskelemani ja myös itse testaamani metodit.

cropped-wp_20150708_20_23_48_pro.jpg

Miten valmennus tapahtuu?

Valmennusmateriaalin löydät kätevästi nettivalmennusportaalista. Neljän viikon ajan saat erilaisia harjoitteita ja ohjeita videoin, äänittein sekä PDF-tiedostoina. Uusista materiaaleista saat aina muistutuksen sähköpostiisi.  Voit katsoa materiaalin oman aikataulusi mukaisesti ja tulostaa materiaalin, jolloin kirjalliset harjoitukset on mukavampi tehdä. 

Käyttöösi saat niin kirjalliset materiaalit ja myös erilaiset äänitteet meditaatioharjoituksineen, joka syventää eri tasoilta sinun merkityksesi löytymistä. Ja kun olet löytänyt intohimosi sekä merkityksesi tarvitaan vielä rohkeutta ottaa ensimmäisiä askelmia kohti tulevaa.

Käytän valmennuksessa NLP-harjoitteita, erilaisia meditaatioita, psykologian ja henkisen valmennuksen harjoitteita ja oppeja tiimivalmentamisesta.

Valmennuksen aikataulu ja teemat:

  • Ensimmäinen viikko: Minkälaista elämää ja arkea haluat elää?
  • Toinen viikko: Sinussa on oma intohimo, jokin ainutlaatuisuus, joka tuo merkitystä elämääsi ja kannustaa sinua työskentelemään tavoitteidesi eteen. Löydä se!
  • Kolmas viikko:  Työstä omia uskomuksia ja pelkoja siihen suuntaan johon haluat kulkea
  • Neljäs viikko: Ota rohkeasti askel kohti tulevaa

Kenelle valmennus sopii?

Valmennus sopii sinulle, joka haluat löytää oman intohimosi ja merkityksellisen arjen. Luoda tavoitteita tulevalle vuodella ja uskaltaa ottaa askelia haluamaasi suuntaan.

photo-1444312645910-ffa973656eba

 Mitä saat valmennuksesta?

– 7 askeleen  henkilökohtaisen oppaan löytämään omat unelmasi ja merkityksesi

– Harjoitteita omien uskomusten työstämiseen

– Erilaisia ohjattuja meditaatioita löytämään oman intohimosi ja merkityksellisen elämän

– Psykologian ja henkisen valmennuksen harjoituksia

Palautteet edellisistä valmennuksista:

Kurssi laittoi myös pohtimaan omia tavoitteita ja toiveita ja sitä, mitä on onnellisuus, Mahtavaa tsemppausta Essiltä koko kurssin ajan!”.

”Loistava valmennus! Kiitos Essi” ”Ei pidä olla itselleen liian ankara ja elämästä pitää nauttia eikä olla tiukkis.”

”Livejuttuja en kaivannut, en olis kertaakaan ehtinytkään paikalle sovittuun aikaan. Videot ja äänitiedostot olivat hyviä! Kiitos!”

 ”Valmennus on sysännyt muutosta eteenpäin monella alueella elämässä, olen saanut tuuletettua pois pari tosi vanhaa ja piintynyttä ajatuskuviota ja saanut uutta näkökulmaa pariin hankalaan asiaan elämässä.”

”Osa ajatuksistani sai vahvistusta, osa tuuletusta. Mielenkiintoista oli huomata miten itse suhtaudun eteen tulleisiin haasteisiin ja harjoitteisiin- eniten tunnen oppineeni niistä harjoituksista, joita oli vaikeinta tehdä /joihin oli vaikeinta tarttua, joiden tekemistä vetkuttelin tai välttelin. Niistä myös paljastui tiukimpia kipukohtia.”

Miksi sinun kannattaisi osallistua mukaan?

Valmennus sopii sinulle, jos:

  • Haluat löytää oman intohimosi ja merkityksesi
  • Löytää uusia tavoitteita elämääsi
  • Tutustua paremmin itseesi
  • Haluat kokeilla erilaisia meditaatioita löytämään merkityksellisen tavan elää

Jos sinussa herää pieni into tätä kohtaan, niin luulen että sinun kannattaa kuunnella sitä. Minä olen täällä sinua varten ja haluan sinua auttaa. Olet erittäin lämpimästi tervetullut mukaan, jos tämä tuntuu sinulle oikealta.

Varmistaaksemme sen, että valmennus sopii sinulle, saat kaikki rahasi takaisin ensimmäisen viikon jälkeen, jos tuntuu, että tämä ei olekkaan sinua varten.

Minusta valmentajana:

Olen aloittanut oman henkisen kasvun ja sisäisen työskentelyn 18-vuotiaana. Aloitin ensimmäisenä lukemaan itsensä kehittämisen kirjoja ja tämän jälkeen olen käynyt monilla eri kursseille, seminaareissa, valmennuksilla sekä kouluttaunut, päästänyt irti monista minulle haitallisista käytösmalleista ja asioista. Minulla on ollut kolme henkilökohtaista valmentajaa oman matkani aikana, olen harjoittanut meditaatiota viisi vuotta, käynyt erilaisissa hoidoissa, kokeillut monenlaisia menetelmiä omien skeemojen avaamiseen ja ymmärtämiseen. Olen käyttänyt oman itseni valmennukseeni sekä koulutukseeni paljon aikaa ja rahaa, jotta voisin jonain päivänä auttaa sinua parhaan kykyni mukaan. Lue lisää minusta täältä.

epetsumuok

Hinta; 45 euroa !

Tilaa valmennus täältä: https://mielellasi.verkkokurssikone.fi/

Onko sinulle kysyttävää valmennuksesta? Jätä kysymys allaolevalla lomakkeella. Vastaan sinulle mielelläni. 🙂