Palaudu paremmin- ryhmävalmennus 25.8.2019

Palaudu paremmin- valmennus

Haluatko voida ja palautua arjestasi paremmin? Tuntuuko, että väsymys ja palautumisvaje estää sinua nauttimasta elämästäsi sekä tekemästä sinulle tärkeitä asioita? Tuntuuko, että elämäsi on yhtä suorittamista eikä itsellesi ole aikaa edes hengähtää?

Tämä uusi valmennuskonsepti on yhdistelmä yhteisöllisestä ryhmävalmennuksesta ja henkilökohtaisesta yksilövalmennuksesta.

Tämä valmennus on sinulle, joka haluat lisätä palautumiskykyäsi monella eri tasolla, niin terveyden, energisyyden, oman mielen kuin elämäntapojesi puolesta kokonaisvaltaisesti. Lisäämme hyvinvointiasi  ja palautumistasi arjen hallinnan, ravitsemuksen, parantavan liikunnan, hengityksen, sisäisen työskentelyn ja erilaisten toiminnallisten harjoituksien ja prosessien avulla. Kun muutat jotakin sisäisesti, se näkyy myös ulkopuolellasi ympäristössäsi, ihmissuhteissasi sekä terveydentilassasi.

 

Tämä valmennus sopii hyvin sinulle, jos haluat:

 • Haluat parantaa hyvinvointiasi ja palautumiskykyäsi (esim. matalamieliala, palautuminen, kolotukset ja säryt, väsymys, uupumus, metabolinen oireyhtymä)
 • Lisätä energisyyttäsi ja elinvoimaasi
 • Lisätä omaa arjenhallintaasi
 • Haluat nukkua syvempää ja laadukkaampaa unta
 • Vähentää ja hallita stressiä
 • Muuttaa elämäntapojasi ilman suorittamista
 • Oppia rentouttamaan ja rahoittamaan kehoasi
 • Lisätä sisäistä rauhaa, onnellisuutta ja innostusta elämääsi
 • Haluat elää enemmän aitoa omannäköistä elämää suorittamatta
 • Oppia tietoista läsnäoloa ja muodostaa oman arkesi, niin että siellä on myös palauttavia, voimanuuttavia hetkiä ja iloa
 • Haluat olla enemmän yhteydessä itseesi ja tunteisiisi

Valmennus ei sovi henkilölle, joka ei ole itse valmis tekemään muutoksia ja katsomaan rehellisesti omaa toimintaansa ja ajattelumalleja tai niille, jotka keksivät enemmän tekosyitä kuin syitä muuttaa omaa elämäänsä tai jos sinulla, jolla on vakavia mielenterveysongelmia.

Mitä sinä saat?

Valmennus on kokonaisvaltainen ja käymme laajasti läpi asioita, jotka parantavat sinun hyvinvointiasi ja palautumiskykyäsi.

Teemat ovat henkinen hyvinvointi, stressinhallinta, ravitsemus, liikunta, uni, palautuminen, tunnelukot, meditaatio ja mindfulness, rentoutuminen, omat käyttäytymis- ja ajatusmallit, omien uskomusten työstäminen, energisyyden lisääminen, sisäinen rauha sekä myötätunto itseä ja muita kohtaan.

Valmennus sisältää:

 • 5 kpl ryhmävalmennustapaamista (yhden ryhmätapaamisen kesto 5 tuntia)
 • 2 henkilökohtaista tapaamista (yhden tapaamisen kesto 60 minuuttia)
 • Sinulle henkilökohtaisesti tehdyn ruokavalio-ohjeistuksen parantamaan hyvinvointia ja palautumiskykyäsi (sopii hyvin eri ruokavaliota noudattaville esim. vegaani yms.)
 • Sinulle henkilökohtaisesti tehdyn palautumissuunnitelman (liikunta, ravitsemus, henkinen hyvinvointi), joka pohjautuu laajaan taustatietokartoitukseen, terveydentilaasi sekä elämäntilanteeseesi
 • Liikuntaharjoituksia, jolla lisäät energisyyttäsi ja palautumistasi
 • Erilaisia meditaatiotekniikoita ja rentoutumisharjoituksia
 • Vertaistyöskentelyä sekä harjoituksia tukemaan omaa hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti ryhmätapaamisten välillä
 • Paremman yhteyden itseesi, tunteisiisi ja läheisiisi
 • Sisäistä rauhaa ja vapautta
 • Facebook- ryhmän ja valmentajan tuen muutosmatkaasi koko neljäksi kuukaudeksi

Valmennustapani- ja harjoitteet

Käytän valmentamisessa erilaisia metodeja. Nämä ovat esimerkiksi NLP-prosessit, personal training, ravinto-ohjaus, liikunta, lisäravinteet, dialogi, henkisen valmennuksen ja psykologian harjoitteet, meditaatio- ja rentoutumisharjoitukset, hengitys- ja liiketerapia.

Arvoni ovat kokonaisvaltaisuus, luonnollisuus, inhimillisyys, yksilöllisyys, rehellisyys ja aitous.

Ryhmätapaamiset

Ryhmätapaamisissa on tarkoituksena tehdä harjoitteita, jotka avaavat sinua ja omaa ymmärrystäsi sinusta ja muuttaa ajattelu- ja käyttäytymistapoja paljon tarkoituksenmukaisemmaksi. Tapaamiset sisältävät jonkun verran teoriaa ja enemmän kokemuksellista sekä toiminnallista oppimista sinusta.

Tapaamisajankohdat:

 1. Sunnuntai 25.8.2019 klo 10-15 (Lisää omaa palautumista hoitavan hengityksen-, meditaatio-, mindfulness- harjoituksien avulla,  ja kokoa arkesi, niin että siellä on myös palauttavia hetkiä)
 2. Sunnuntai 15.9.2019 klo 10-15 (Minkälainen ravinto vahvistaa palautumiskykyäsi, syventää untasi, nostattaa mielialaasi ja miten nukut yösi palauttavammin.)
 3. Sunnuntai 20.10.2019 klo 10-15 (Opit minkälainen liikunta lisää suorituskykyäsi ja samalla lisää palautumistasi arjessasi, miten erilaiset uskomukset vaikuttavat stressinhallintaan)
 4. Sunnuntai 17.11.2019 klo 10-15 (Miten muutat omaa tunnemaailmaasi sinulle suotuisampaan suuntaan ja lisäät itsemyötätuntoa elämääsi.)
 5. Sunnuntai 1.12.2019 klo 10-15 (Miten lisäät iloa, kiitollisuutta ja merkitystä elämääsi, sekä voimaannut erilaisten harjoitusten avulla)

Valmennustapaamiset sisältävät aina kokemuksellista oppimista, vertaistyöskentelyä, teoriassa oppimista sekä liikkeen, hengityksen ja tietoisen läsnäolon harjoituksia, jotka lisäävät itsetuntemustasi.

 

Ryhmävalmennukset järjestetään Jyväskylän keskustassa Hyvinvointi Amidassa, Sammonkatu 8 a, Jyväskylä. Valmennukseen voi saapua kauempaakin, sillä ryhmätapaamisia ovat kerran kuukaudessa ja yksilötapaamiset voimme hoitaa esimerkiksi Skypellä.

 

kaksi jalkaa

Henkilökohtainen valmennus x 2

Tapaamiset sovitaan jokaisen kanssa erikseen ja samoin myös sisältö. Tapaamisten aiheet voivat olla esimerkiksi ravinto, henkinen hyvinvointi, liikunta, palautuminen, NLP- prosessit yms.

Hinta: 129e Kuukaudessa (valmennuksen kesto 4 kuukautta). Valmennuksen voit maksaa myös eri liikuntaeduilla (esim. smartum. e-passi, Laukaan kunnan liikuntasetelit, Eazybreak yms.).

 

Valmennukseen mahtuu mukaan vain 12 henkilöä. Valmennuksen osallistujapaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten toimi nopeasti.

Haluatko lukea minusta valmentajana lisää? Paina Tästä!

Minusta sanottua: ” 5/5 mahtava ohjaaja, ammattitaitoinen, näkemystä ja viisautta lempeydelle kuorrutettuna. Ei ”päällekäyvää” ohjeistamista vaan ehdotuksia, itsensä likoon laittamista aidosti” ” Essin tapa ohjata on erittäin hyvä” ”Ihanan lämmin vastaanotto”

Rakkautta huokuva kurssi ❤ Super rentouttava ja kehittävä ryhmä. Keholliset harjoitukset auttoi hahmottamaan kehon ja mielen yhteyttä ja meditaatioissa pääsi ihan omiin maailmoihin. Todella tehokasta työstämistä mielen kanssa ja syvimmän sisimmän tutkimista. Parasta laatuaikaa itselle mitä arjessa voi saada. Keho, mieli, sielu ja rakkaus tehokas meditaation pakkaus. Huippu ohjaaja, omalla paikallaan, kiitos ihana Essi <3”

”ihanan rentouttava ja avaava harjoitus. Olet ihana ihminen ja sinulla on ihan mieletön lahja”

”Ihana Essi, Sinulla on lahja, ainutlaatuinen lahja. Se hehkuu sinusta ulospäin. Antaa rauhaa muille. <3”

 

Haluatko mukaan valmennukseen tai kysyä jotakin? Ota yhteyttä allaolevan lomakkeen kautta.