Piristä mieltäsi & kehoasi™- nettivalmennus 6.11.2017

Piristä mieltäsi- ja kehoasi nettivalmennus™

vapaus

Marraskuu on kaamoksen aikaa, jolloin myös luonto asettuu levolle. Monelle kaamosaika on haastavaa väsymyksen ja oman mielen madaltumisen vuoksi. Kaamosaika voi esiintyä useilla henkilöillä väsymyksenä, surullisuuteena, alentuneena mielialana, ahdistuneisuutena, ärtyneisyytena, mielihyvän ja mielenkiinnon kokemisen menettämisenä sekä arvottomuuden, syyllisyyden ja toivottomuuden tunteet.

Myös ominaista on unentarpeen lisääntyminen, fyysisen aktiivisuuden väheneminen, väsymys, seksuaalisten halujen heikentyminen, ruokahalun kasvu ja etenkin hiilihydraatti- tai tärkkelyspitoisten ruokien syöminen ja painon lisääntyminen.

Tällä neljän viikon valmennuksella taltutamme kaamoksen oireet, hoidamme kehoa ja mieltä lisäämällä energisyyttä ja omaa hyvinvointia ruokavalion, lisäravinteiden, lempeän liikunnan, erilaisten meditaatioiden (virkistävät ja rentouttavat) avulla.  Päästämme irti energiaa vievistä asioista, jotta uutta energiaa voi syntyä tilalle.

cropped-wp_20150708_20_23_48_pro.jpg

Miten valmennus tapahtuu?

Valmennusmateriaalin saat kätevästi sähköpostiisi. Tämä mahdollistaa sen, että voit palata materiaaliin milloin vain haluat ja tulostaa materiaalin, jolloin kirjalliset harjoitukset on mukavampi tehdä.  Neljän viikon ajan saat erilaisia harjoitteita ja ohjeita videoin, äänittein sekä PDF-tiedostoina. Sähköposteja saapuu sinulle joka toinen päivä.

Valmennusryhmällä on myös oma yhteisö suljetussa facebook-ryhmässä, jossa voit kysyä luottamuksellisesti neuvoja sekä jakaa omia kokemuksiasi ryhmän ja valmentajan kanssa.

Käytän valmennuksessa NLP-harjoitteita, ravitsemusoppeja, erilaisia meditaatioita, psykologian ja henkisen valmennuksen harjoitteita, oppeja tiimivalmentamisesta ja sosionomi-opiskeluista sekä personal trainerin työkaluja.

En valmenna muita isoja valmennuskokonaisuuksia samanaikaisesti vaan haluan panostaa aina rauhassa jokaiseen projektiini, jotta asiakkaani saavat kiirettömän läsnäoloni meneillä oleville prosesseille.

Valmennuksen aikataulu ja teemat:

 • Ensimmäinen viikko:  Energisyyden lisääminen ruokavalion avulla sekä virkistä mieltä erilaisten meditaatioiden avulla
 • Toinen viikko: Lisää energisyyttä lempeän liikunnan ja luonnon avulla
 • Kolmas viikko:  Lisää energiaa henkisten ja psykologisten harjoitteiden avulla
 • Neljäs viikko: Päästä irti asioista, jotka vievät energiaasi

Kenelle valmennus sopii?

Valmennus sopii sinulle, joka haluat lisätä lempeästi energisyyttä ja selviytyä kaamoksen oireista. Tässä ei ole tarkoituksena noudattaa tiukkoja ohjeita vaan antaa sinulle energiaa, uutta elinvoimaa, virkistystä, päästää irti asioista, jotka vievät sinulta energiaa.

photo-1444312645910-ffa973656eba

 Mitä saat valmennuksesta?

– Ohjeet virkistävään ja energisöivään ruokavalioon + ravintolisäsuositukset (sokeriton, maidoton, vehnätön, kasvispainotteinen)

– Reseptivihon, jossa on erilaisia lämmittäviä, virkistäviä ja energisöiviä reseptejä

– Harjoitteita irtipäästämiseen, voimaantumiseen ja omien uskomusten työstämiseen

– Erilaisia ohjattuja meditaatioita lisäämään energisyyttä (lue lisää meditaatiosta täältä)

– Psykologian ja henkisen valmennuksen harjoituksia

–  Ryhmän avun ja voiman

Valmennuksessa ei ole ruokavaliopakkoja vaan jokainen muokkaa omaa ruokavaliotaan puhtaampaan suuntaan. Jokainen etenee siis omalla tahdillaan ja tyylillään eteenpäin. Voit olla siis kasvissyöjä, sekasyöjä, maidoton, gluteeniton tai mitä tahansa valmennus sopii sinulle silti.

Palautteet edellisestä valmennuksesta:

”Ruokavalion suhteen tuli muutoksia terveellisempään suuntaan ja mm.veden juonti ja kasvisruuat on tulleet jäädäkseen 🙂 Mielenpuhdistuspuolella tuli ymmärrettyä omaa käytöstä paremmin. Valmennus oli oikein kiva ja kehonpuhdistus oli suunniteltu niin ettei itse tarvinnut ajatella juuri mitään ja sekös kiireiseen arkeen kävi paremmin kuin hyvin!”

”Säännöllinen ruokarytmi, pienemmät kerta-annokset ja enemmän kasviksia ruokavalioon. Kurssi laittoi myös pohtimaan omia tavoitteita ja toiveita ja sitä, mitä on onnellisuus, Mahtavaa tsemppausta Essiltä koko kurssin ajan!”.

”Ihastuin siihen, että valmentajana osallistuit valmennukseen itsekin! Tuntui hyvältä ajatella, että koko valmennukseen osallistuva porukka koki tavallaan samoja asioita yhtä aikaa, vaikka haasteet ovatkin kovin erilaisia eri ihmisillä.

”Loistava valmennus! Kiitos Essi” ”Ei pidä olla itselleen liian ankara ja elämästä pitää nauttia eikä olla tiukkis.”

”Livejuttuja en kaivannut, en olis kertaakaan ehtinytkään paikalle sovittuun aikaan. Videot ja äänitiedostot olivat hyviä! Kiitos!”

”Kuukaudessa -3 kiloa ja napostelut ovat jääneet pois”

”Ruokavalion suhteen tuli muutoksia terveellisempään suuntaan ja mm.veden juonti ja kasvisruuat on tulleet jäädäkseen 🙂 Mielenpuhdistuspuolella tuli ymmärrettyä omaa käytöstä paremmin. Uusia meditointityylejä ja että kasvisruokakin voi olla hyvää :)” ”Valmennus on sysännyt muutosta eteenpäin monella alueella elämässä, olen saanut tuuletettua pois pari tosi vanhaa ja piintynyttä ajatuskuviota ja saanut uutta näkökulmaa pariin hankalaan asiaan elämässä.”

”Pakko kiittää näistä resepteistä ! Supernopeita tehdä ja vielä tosi herkullisia !”

”Osa ajatuksistani sai vahvistusta, osa tuuletusta. Mielenkiintoista oli huomata miten itse suhtaudun eteen tulleisiin haasteisiin ja harjoitteisiin- eniten tunnen oppineeni niistä harjoituksista, joita oli vaikeinta tehdä /joihin oli vaikeinta tarttua, joiden tekemistä vetkuttelin tai välttelin. Niistä myös paljastui tiukimpia kipukohtia.”

 

Asiakirja-1-sivu001

Miksi sinun kannattaisi osallistua mukaan?

Valmennus sopii sinulle, jos:

 • Haluat lisää energiaa ja elinvoimaa
 • Nostattaa mielialaa
 • Puhdistaa kehoasi ja vähentää turvotusta
 • Haluat nukkua syvempää ja palauttavampaa unta
 • Tutustua paremmin itseesi ja käytösmalleihin
 • Tiedostaa tunnelukkosi
 • Haluat kokeilla erilaisia meditaatioita, jotka rauhoittavat mieltäsi ja tunne-elämääsi sekä lisäävät energisyyttä

Jos sinussa herää pieni into tätä kohtaan, niin luulen että sinun kannattaa kuunnella sitä. Minä olen täällä sinua varten ja haluan sinua auttaa. Olet erittäin lämpimästi tervetullut mukaan, jos tämä tuntuu sinulle oikealta.

Varmistaaksemme sen, että valmennus sopii sinulle, saat kaikki rahasi takaisin ensimmäisen viikon jälkeen, jos tuntuu, että tämä ei olekkaan sinua varten.

Minusta valmentajana:

Olen aloittanut oman henkisen kasvun ja sisäisen työskentelyn 18-vuotiaana. Aloitin ensimmäisenä lukemaan itsensä kehittämisen kirjoja ja tämän jälkeen olen käynyt monilla eri kursseille, seminaareissa, valmennuksilla sekä kouluttaunut, muuttanut ruokavaliota minulle sopivammaksi, päästänyt irti monista minulle haitallisista käytösmalleista ja asioista, minulla on ollut kolme henkilökohtaista valmentajaa oman matkani aikana, olen harjoittanut meditaatiota neljä vuotta, käynyt erilaisissa hoidoissa, kokeillut monenlaisia menetelmiä omien skeemojen avaamiseen ja ymmärtämiseen. Olen käyttänyt oman itseni valmennukseeni sekä koulutukseeni paljon aikaa ja rahaa, jotta voisin jonain päivänä auttaa sinua parhaan kykyni mukaan. Lue lisää minusta täältä.

essi-1muok

No mitäs tämä sitten maksaa?

Hinta on vain 39 euroa !

OSTA VALMENNUS TÄÄLTÄ!

Valmennus alkaa 6.10.2017.

Valmennuksen pääset ostamaan verkkokaupastani.

Lue lisää myös kohdasta ”Usein kysytyt kysymykset”

Onko sinulle kysyttävää valmennuksesta? Jätä kysymys allaolevalla lomakkeella. Vastaan sinulle mielelläni. 🙂