Puhdista mielesi ja kehosi- retriitti Hauhon Ilorannassa 11.-13.10.2019

retriitti-sivu001

Kaipaatko arkeesi pienen lepohetken, jossa voit hetken aikaa rentoutua ja päästää irti arjen kiireistä?

Tällä viikonlopun kestävällä retriitillä voimaannut, lisäät energiaa, rentoudut, pistät kehosi sekä mielesi puhdistumaan ja jätät hetkeksi raskaan arjen vaatimukset.

Retriitillä syömme puhdistavaa kasvisruokaa, harjoitamme rentouttavaa Yin-joogaa, meditoimme ja teemme hengitysharjoituksia, saunomme ja hoidamme kehoa, muutamme mielen käyttäytymismalleja, jotka auttavat sinua arjessasi myöhemminkin. Saat tukea muilta osallistujilta sekä retriitin ohjaajilta prosessissasi. Tämä retriitti on tarkoitettu sinulle nainen tai mies, joka tarvitset hetken hengähdystauon.

Paikka

Retriitti järjestetään luonnon kauniissa Ilorannassa Hauholla. Ympärillä oleva luonto, järvimaisema sekä hiljaisuus lisäävät entisestään kehosi ja mielesi rentoutumista. Täällä me palvelemme sinua ja sinä saat luvan vain olla ja rentoutua.

Katso Ilorannasta lisätietoa täältä!

Iloranta sijaitsee noin 40km Hämeenlinnasta, Lahden ja Tampereen puolessavälissä, noin 1,5 tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Julkisilla kulkuneuvoilla Ilorantaan pääsee tulemalla junalla tai bussilla Hämeenlinnaan ja sieltä bussilla Hauholle. Bussilla Hauholle pääsee Tampereelta ja Lahdesta. Kysy myös kimppakyytiä!

iloranta

Majoitus

Majoitus tapahtuu Omenatarhassa joko kahden- tai yhden hengen huoneessa. Huoneet ovat hotellitasoisia lakanoineen ja pyyhkeineen. Huoneessa on WC, suihku sekä jääkaappi.

Milloin?

Lokakuussa: 11.-13.10.2019

Retriitti alkaa majoittumisella perjantaina klo 17.00 ja loppuu sunnuntaina noin klo 14.00.

värikäsruoka.jpg

Retriitti sisältää:

  • Energisoivaa ja puhdistavaa kasvisruokaa (Huomioimme myös erityisruokavaliot)
  • Hermostoa rauhoittavaa liikettä 
  • Erilaisia meditaatioita ja hengitysharjoituksia
  • NLP- prosesseja ja henkisen valmennuksen harjoitteita
  • Luonto- ja liiketerapiaa
  • Hiljaisuuden polku
  • Saunomista ja kehon hoitoa
  • Ihania, samanhenkisiä osallistujia
  • Rauhaa ja rentoutumista

Ohjelma on rakennettu, niin että sinulla on aikaa ottaa myös päiväunet. Tarkan ohjelman saat lähempänä retriitin alkua.

Ohjaajana toimii Essi Määttä ja avustajana Niina Maria.

Kursseistani sanottua: ”Kurssin jälkeen tuntui nin paljon rauhallisemmalta ja ihan kun olisi löytänyt suuren palan mielenrauhaa ja iloa. Tähän oli niin helppo osallistua ilman paineita, kiitos siitä sinulle. Harjoituksiin oli helppo lähteä mukaan ja liikkua tunnetiloista toisiin. Tuntuu todella rauhalliselta ja seesteiseltä. Ihana, että on saanut itkeä ja nauraa sydämestä saakka. On ylittänyt odotukset ja tuntunut todella hyvältä. Kiitos kaikista tunteiden läpi käymisistä ja kaiken sallimisesta. <3”

essirentoutuminen

Hinta

Kahden hengen huoneessa: 

 350e

Yhden hengen huoneessa:

395e

 

Majoituspaikkoja on rajoitettu määrä, joten toimi nopeasti. Otamme retriitille mukaan max. 16 osallistujaa.  (5 osallistujaa mahtuu vielä mukaan.)

Hintoihin kuuluu: majoitus, ruuat (aamupala, lounas, päivällinen, välipala ja iltapala), ohjelma ja sauna kumpanakin päiväna ja lauantaina savusauna.

Ilmoittaudu mukaan  allaolevan lomakkeen kautta. Ilmoittautuminen on sitova. 🙂

Lämpimästi tervetuloa ❤

Lue lisää edellisen retriitin kokemuksista täältä.

Kursseistani sanottua: ” Huippukurssi ja monipuolinen, oli mukava tutustua erilaisiin harjoituksiin. Mukavan rauhallista ja ohjaajana olet ihmisläheinen ja sinulla on lämmin ote ohjaamiseen.”

”Tässä matkan varrella olen huomannut että osaat asiasi ja olet hyvin ammattitaitoinen. Vaikka minullakin on liikunta-alan taustaa, koulutusta ja kokemusta sekä terveyden alan tietoutta, en ole missään vaiheessa havainnut virheitä tai muuta vastaavaa toiminnassasi. Se lisää luottamusta. Ja luottamus onkin tärkeimpiä asioita. Ihmisen pään sisälle ei möngitä ilman luottamusta. Edelleen voimallisin työkalu olet sinä itse.”

”Rakkautta huokuva kurssi ❤ Super rentouttava ja kehittävä ryhmä. Keholliset harjoitukset auttoi hahmottamaan kehon ja mielen yhteyttä ja meditaatioissa pääsi ihan omiin maailmoihin. Todella tehokasta työstämistä mielen kanssa ja syvimmän sisimmän tutkimista. Parasta laatuaikaa itselle mitä arjessa voi saada. Keho, mieli, sielu ja rakkaus tehokas meditaation pakkaus. Huippu ohjaaja, omalla paikallaan, kiitos ihana Essi <3”

”ihanan rentouttava ja avaava harjoitus. Olet ihana ihminen ja sinulla on ihan mieletön lahja”

”Ihana Essi, Sinulla on lahja, ainutlaatuinen lahja. Se hehkuu sinusta ulospäin. Antaa rauhaa muille. <3”

Haluatko kysyä retriitistä jotakin? Vastaan sinulle mielelläni. 🙂 Allaolevalla lomakkeella voit ilmoittautua myös mukaan.