Puhdista mielesi ja kehosi- retriitti Uuraisilla 18-19.7.2019

retriitti-sivu001

Kaipaatko arkeesi pienen lepohetken, jossa voit hetken aikaa rentoutua ja päästää irti arjen kiireistä?

Tällä kahden päivän kestävällä retriitillä voimaannut, lisäät energiaa, rentoudut, pistät kehosi sekä mielesi puhdistumaan ja jätät hetkeksi raskaan arjen vaatimukset.

Retriitillä syömme puhdistavaa kasvis- ja kalaruokaa, harjoitamme rentouttavaa kehonhuoltoa, meditoimme ja teemme hengitysharjoituksia, saunomme ja hoidamme kehoa, muutamme mielen käyttäytymismalleja, jotka auttavat sinua arjessasi myöhemminkin. Saat tukea muilta osallistujilta sekä retriitin ohjaajilta prosessissasi. Tämä retriitti on tarkoitettu sinulle mies tai nainen, joka tarvitset hetken hengähdystauon.

Paikka

Retriitti järjestetään luonnon kauniilla Marjoniemen tilalla Uuraisilla. Ympärillä oleva luonto, eläimet,  järvimaisema sekä hiljaisuus lisäävät entisestään kehosi ja mielesi rentoutumista. Täällä me palvelemme sinua ja sinä saat luvan vain olla ja rentoutua.

Katso Marjoniemesta lisätietoa täältä!

Marjoniementila sijaitsee noin 40 km Jyväskylästä. Pääset myös bussilla Uuraisille, josta voimme sinut hakea. Kysy myös kimppakyytiä!

Majoitus

Majoitus tapahtuu tunnelmallisessa luhtiaitassa joko 1-4 hengen huoneessa. Huoneet ovat hotellitasoisia lakanoineen ja pyyhkeineen. Luhtiaitassa on suihku, wc, jääkaappi, tv, kahvin- ja vedenkeitin.

Milloin?

Heinäkuussa: to-pe 18-19.7.2019

Retriitti alkaa majoittumisella torstaina klo 10.00 ja loppuu perjantaina noin klo 18.00

värikäsruoka.jpg

Retriitti sisältää:

  • Energisoivaa ja puhdistavaa kasvis- ja kalaruokaa (Huomioimme myös erityisruokavaliot)
  • Hermostoa rauhoittavaa kehonhuoltoa
  • Erilaisia meditaatioita ja hengitysharjoituksia
  • NLP- prosesseja ja henkisen valmennuksen harjoitteita
  • Luonto- ja liiketerapiaa
  • Hiljaisuuden polku
  • Saunomista ja kehon hoitoa
  • Ihania, samanhenkisiä osallistujia
  • Rauhaa ja rentoutumista

Tarkan ohjelman saat lähempänä retriitin alkua.

Ohjaajana toimii Essi Määttä ja avustajana Niina Maria.

Kursseistani sanottua: ”Kurssin jälkeen tuntui nin paljon rauhallisemmalta ja ihan kun olisi löytänyt suuren palan mielenrauhaa ja iloa. Tähän oli niin helppo osallistua ilman paineita, kiitos siitä sinulle. Harjoituksiin oli helppo lähteä mukaan ja liikkua tunnetiloista toisiin. Tuntuu todella rauhalliselta ja seesteiseltä. Ihana, että on saanut itkeä ja nauraa sydämestä saakka. On ylittänyt odotukset ja tuntunut todella hyvältä. Kiitos kaikista tunteiden läpi käymisistä ja kaiken sallimisesta. <3”

essirentoutuminen

Hinta

2-4 hengen huoneessa: 

Kun varaat paikkasi ennen 23.5, saat retriitin 2-4 hengen huoneessa hintaan 219e.

Tämän jälkeen 240e Sisältäen ohjelman, ruuan ja majoituksen

Yhden hengen huoneessa:

275e Sisältäen ohjelman, ruuan ja majoituksen

Majoituspaikkoja on rajoitettu määrä, joten toimi nopeasti. Otamme retriitille mukaan max. 12 osallistujaa.  1 paikka jäljellä!

Hintoihin kuuluu: majoitus, ruuat (aamupala, lounas, päivällinen,  ja kevyt iltapala), ohjelma ja sauna porealtaineen. Mahdollisuus myös uintiin järvessä.

Ilmoittaudu mukaan allaolevan lomakkeen kautta. Ilmoittautuminen on sitova. 🙂

Lämpimästi tervetuloa ❤

Lue lisää edellisen retriitin kokemuksista täältä.

Kursseistani sanottua:

”Ihana tunnelma, levollinen, leppoista, rentouttava, virkistävä, innostava, energisoiva. Upea viikonloppu. Mitään huonoa en löydä 🙂 ”

”Mahtavat ohjaajat. Ammattitaitoa, näkemystä ja viisautta lempeydellä kuorrutettuna. Ei ”päällekäyviä” ohjeistuksia. Lämmin tunnelma. <3″

” Kiitos tästä mahtavasta kokemuksesta. Ei ollut mitään odotuksia tai aikaisempia vertauskokemuksia vastaavasta, mutta haluan ehdottomasti kyllä ottaa elämääni lisää tälläisiä kokemuksia ja näitä harjoituksia. KIITOS. <3 ”

” Huippukurssi ja monipuolinen, oli mukava tutustua erilaisiin harjoituksiin. Mukavan rauhallista ja ohjaajana olet ihmisläheinen ja sinulla on lämmin ote ohjaamiseen.”

”Tässä matkan varrella olen huomannut että osaat asiasi ja olet hyvin ammattitaitoinen. Vaikka minullakin on liikunta-alan taustaa, koulutusta ja kokemusta sekä terveyden alan tietoutta, en ole missään vaiheessa havainnut virheitä tai muuta vastaavaa toiminnassasi. Se lisää luottamusta. Ja luottamus onkin tärkeimpiä asioita. Ihmisen pään sisälle ei möngitä ilman luottamusta. Edelleen voimallisin työkalu olet sinä itse.”

”Rakkautta huokuva kurssi ❤ Super rentouttava ja kehittävä ryhmä. Keholliset harjoitukset auttoi hahmottamaan kehon ja mielen yhteyttä ja meditaatioissa pääsi ihan omiin maailmoihin. Todella tehokasta työstämistä mielen kanssa ja syvimmän sisimmän tutkimista. Parasta laatuaikaa itselle mitä arjessa voi saada. Keho, mieli, sielu ja rakkaus tehokas meditaation pakkaus. Huippu ohjaaja, omalla paikallaan, kiitos ihana Essi <3”

”ihanan rentouttava ja avaava harjoitus. Olet ihana ihminen ja sinulla on ihan mieletön lahja”

”Ihana Essi, Sinulla on lahja, ainutlaatuinen lahja. Se hehkuu sinusta ulospäin. Antaa rauhaa muille. <3”

porkkanat

Haluatko kysyä retriitistä jotakin? Vastaan sinulle mielelläni. 🙂 Allaolevalla lomakkeella voit ilmoittautua myös mukaan.