Rauhan ja rentoutumisen retriitti 8-10.12

revontuli

Kaipaatko arkeesi pienen lepohetken ennen joulun kiireitä? Hetken, jossa voit hetken aikaa rentoutua ja päästää irti arjen kiireistä?

Tällä 2,5 puolen päivän retriitillä voimaannut, lisäät energiaa, rentoudut, laitat kehosi sekä mielesi rauhoittumaan ja jätät hetkeksi raskaan arjen vaatimukset.
Retriitillä syömme energisöivää kasvisruokaa, harjoitamme hermostoa rentouttavaa kehonhuoltoa, nukumme pitkiä ja palauttavia yöunia, meditoimme ja teemme hengitysharjoituksia, saunomme ja hoidamme kehoa, muutamme mielen käyttäytymismalleja, jotka auttavat sinua arjessasi myöhemminkin. Saat tukea muilta osallistujilta sekä retriitin ohjaajilta prosessissasi. Tämä retriitti on tarkoitettu sinulle ihanainen nainen, joka tarvitset hetken hengähdystauon.

revontuli2

Paikka
Retriitti järjestetään luonnon kauniissa Lomakeskus Revontulessa Hankasalmella (50km Jyväskylästä). Ympärillä oleva luonto, järvimaisema sekä hiljaisuus lisäävät entisestään kehosi ja mielesi rentoutumista. Täällä me palvelemme sinua ja sinä saat luvan vain olla ja rentoutua.

Milloin?
8-10.12.2017

Retriitti alkaa majoittumisella perjantaina klo 17.00 ja loppuu sunnuntaina noin klo 14.00.

retriitti4

Retriitti sisältää:
• Energisoivaa kasvisruokaa (Huomioimme myös erityisruokavaliot)
• Hermostoa rauhoittavaa kehonhuoltoa
• Erilaisia meditaatioita ja hengitysharjoituksia
• NLP- prosesseja ja henkisen valmennuksen harjoitteita
• Luonto- ja liiketerapiaa
• Hiljaisuuden polku
• Saunomista ja kehon hoitoa
• Ihania, saman henkisiä osallistujia
• Rauhaa ja rentoutumista

Ohjelma on rakennettu, niin että sinulla on aikaa ottaa myös päiväunet. Tarkan ohjelman saat lähempänä retriitin alkua.

Ohjaajana toimii Essi Määttä

 

Kursseistani sanottua: ”Kurssin jälkeen tuntui nin paljon rauhallisemmalta ja ihan kun olisi löytänyt suuren palan mielenrauhaa ja iloa. Tähän oli niin helppo osallistua ilman paineita, kiitos siitä sinulle.

”Harjoituksiin oli helppo lähteä mukaan ja liikkua tunnetiloista toisiin. Tuntuu todella rauhalliselta ja seesteiseltä. Ihana, että on saanut itkeä ja nauraa sydämestä saakka. On ylittänyt odotukset ja tuntunut todella hyvältä. Kiitos kaikista tunteiden läpi käymisistä ja kaiken sallimisesta. ♥”

vegetables
Hinta
Kahden hengen huoneessa:
249e


Yhden hengen huoneessa:
269e

Majoituspaikkoja on rajoitettu määrä, joten toimi nopeasti. Otamme retriitille mukaan 12 osallistujaa ja 4 paikkaa on vielä vapaana!

Hintoihin kuuluu: majoitus, ruuat (aamupala, lounas, päivällinen, välipala ja iltapala), ohjelma, sauna ja porekylpypalju.
Ilmoittaudu mukaan allaolevan lomakkeen kautta. Ilmoittautuminen on sitova.

Lämpimästi tervetuloa! ❤  

Lue lisää edellisen retriitin kokemuksista täältä.


Kursseistani sanottua:Huippukurssi ja monipuolinen, oli mukava tutustua erilaisiin harjoituksiin. Mukavan rauhallista ja ohjaajana olet ihmisläheinen ja sinulla on lämmin ote ohjaamiseen.”

”Tässä matkan varrella olen huomannut että osaat asiasi ja olet hyvin ammattitaitoinen. Vaikka minullakin on liikunta-alan taustaa, koulutusta ja kokemusta sekä terveyden alan tietoutta, en ole missään vaiheessa havainnut virheitä tai muuta vastaavaa toiminnassasi. Se lisää luottamusta. Ja luottamus onkin tärkeimpiä asioita. Ihmisen pään sisälle ei möngitä ilman luottamusta. Edelleen voimallisin työkalu olet sinä itse.”

                 ILMOITTAUDU MUKAAN TAI LAITA KYSYMYKSESI TULEMAAN. 🙂

 

 

 

,