Rentouta mielesi ja kehosi- kurssi

wp_20150825_19_19_05_pro

Rentouta mielesi ja kehosi- kurssi

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan omaan itseesi, rentoutumaan, löytämään lisää energiaa ja voimavaroja arkeesi erilaisten menetelmien avulla.

Rentouta mielesi ja kehosi- kurssi järjestetään nyt kolmatta vuotta peräkkäin ja se on kokenut lempeän uudistuksen.

Kurssilla pääset kokemaan monipuolisia harjoittelumuotoja, jotka hyödyntävät parhaimmat puolet Yin-joogaa, eteerisiä öljyjä, hengitysharjoituksia, liiketyöskentelyä, NLP:tä sekä mindfulness- ja meditaatioharjoitteiden terapeuttista ja parantavaa voimaa. Hyväksyvästä, tietoisesta tavasta tutustua oman kehon tuntemuksiin sekä avata omaa potentiaalia ja jaksamistasi arjessa.

Opit erilaisia menetelmiä, jolla pystyt vähentämään stressiä, palauttamaan kehoasi paremmin, nukkumaan syvempää unta sekä rauhoittamaan mieltäsi missä ja milloin vain.  Ryhmä on turvallinen, avoin ja saat osallistua harjoituksiin sinulle sopivalla tavalla.

Yin-jooga

Yin-jooga on hyvin paikallaan pysyvää, rauhoittavaa, syvävenyttävää, lempeästi sisäänpäin matkaavaa ja henkisesti parantavaa joogaa. Myös kehon (niin energiakehon kuin fyysisen kehommekin) tukoksista vapaudutaan tehokkaiden syvävenyttävien asanoiden vaikutuksessa, missä istutaan useita minuutteja aina yhdessä syvävenyttävässä asennossa. Yin-jooga tuo ennen kaikkea tilaa ja etäisyyttä vilisevien ajatusten ja sisimpäsi väliin sekä ohjaa kohti syvintä rauhan tilaa. Yin-joogan kaiken kehollisen hyödyn takana piileekin syvin Yinin mentaalinen sydän ja meditatiivinen, parantava voima.

NLP

Opit hieman neurolingvistisen ohjelmoinnin eli NLP:n ajatusta – sitä miten aivomme toimivat käyttämiemme mielikuvien ja sanojen avulla, kuinka voit käyttää tätä taitoa myös omaa itseäsi rauhoittaessa.

 Hengitysharjoitukset

Opit hengittämään tietoisesti ja korjaamaan omaa hengitystäsi sinulle hyödyllisempään suuntaan, lisäät happea kehoon, joka edistää virkeyttä, parantaa kehon ja mielen hyvinvointia monella eri saralla.

oil

Eteeriset öljyt

Eteeriset öljyt sisältävät kasveista saatavaa luonnon parantavaa voimaa. Niillä on monia fyysisesti, henkisesti ja psyykkisesti vaikuttavia ominaisuuksia. Valitsen aina jokaiselle tunnille teemaan sopivat öljyt.

Liiketyöskentely

Liikkeen avulla rentoutamme kehoa ja mieltä sekä laskemme hermoston palauttavaan tilaan.

Liikkeen avulla voidaan myös tutkia kehon tuntemusten, tunteiden ja ajatusten välistä yhteyttä. Liiketyöskentelyllä voi päästä käsiksi myös sellaisiin tuntemuksiin, jotka vievät energiaa arjessasi ja vapautua niistä.

Meditaatio ja mindfulness

Meditaation ja mindfulnessin avulla tulet tietoiseksi tämän hetken olotilastasi sekä rauhoitat, rentoutat kehoasi ja mieltäsi erilaisten harjoitusten avulla.

ksenia-makagonova-693845-unsplash

Musiikki

Kurssin aikana kuulet rauhoittavaa ääntä ja musiikkia, joka vie sinua aina vain rentoutuneempaan olotilaan. Musiikki on valittu niin, että musiikin taajuus on hyvin rentouttava. Käytämme myös musiikkia apuna tulessamme tietoiseksi enemmän omasta kehon tuntemuksista.

 

Uudet kurssit alkavat tammikuussa 2020.

Jyväskylä (1 paikka jäljellä)

Torstaisin klo 17:30-18.45, alkaen 16.1-19.3.2020

essirentoutuminen

Sisältää 10 kertaa, yhden kerran pituus 75 minuuttia.

Missä?

Puistokoulu, liikuntatila Lystilä.

Puistokatu 7-9, 40100 Jyväskylä

Hinta?

145 euroa, sisältäen kurssin ja kirjalliset ohjeet harjoituksiin.

Kurssin voi maksaa myös liikuntaeduilla.

 

Jyväskylä (5 paikkaa jäljellä)

Torstaisin klo 19.15-20.30, alkaen 13.2-16.4.2020

Sisältää 10 kertaa. Yhden kerran pituus 75 minuuttia.

Missä?

Puistokoulu, liikuntatila Lystilä.

Puistokatu 7-9, 40100 Jyväskylä

Hinta?

145e, sisältäen kurssin ja kirjalliset ohjeet harjoituksiin.

Kurssin voi maksaa myös liikuntaeduilla.

Mitä tarvitset mukaan?

Mukaan tarvitset joustavan, lämpimän vaatetuksen, tyynyn sekä vesipullon.

Viltin sekä patjan saat paikan päältä.

 

Miten tunnit etenevät?

Teemme joka kerta aluksi rentoutuksen, joka saa sinut laskeutumaan tunnin teemaan esim. rentoutuminen, kuormittaman tuntemuksen kohtaaminen arjessa, rauhan lisääminen , stressinhallinta, positiivisten tunteiden ja kiitollisuuden lisääminen.

Tämän jälkeen teemme erilaisia harjoituksia millä lisäät itsetuntemusta sekä saat kehosi rauhoittumaan. Lopuksi jatkamme matkaa lempeiden meditaatioharjoituksien avulla rauhaan ja hyvään oloon. 

 

Kokemuksia

Kursseistani sanottua: ”Kurssin jälkeen tuntui nin paljon rauhallisemmalta ja ihan kun olisi löytänyt suuren palan mielenrauhaa ja iloa. Tähän oli niin helppo osallistua ilman paineita, kiitos siitä sinulle. Harjoituksiin oli helppo lähteä mukaan ja liikkua tunnetiloista toisiin. Tuntuu todella rauhalliselta ja seesteiseltä. On ylittänyt odotukset ja tuntunut todella hyvältä. Kiitos kaikista tunteiden läpi käymisistä ja kaiken sallimisesta. ❤”

”Huippukurssi ja monipuolinen, oli mukava tutustua erilaisiin harjoituksiin. Mukavan rauhallista ja ohjaajana olet ihmisläheinen ja sinulla on lämmin ote ohjaamiseen.”

”Kurssi ylitti odotukset, joskus ollut samantapaisella, joka ei antanut mitään”

”Rakkautta huokuva kurssi <3 Super rentouttava ja kehittävä ryhmä. Keholliset harjoitukset auttoi hahmottamaan kehon ja mielen yhteyttä ja meditaatioissa pääsi ihan omiin maailmoihin. Todella tehokasta työstämistä mielen kanssa ja syvimmän sisimmän tutkimista. Parasta laatuaikaa itselle mitä arjessa voi saada. Keho, mieli, sielu ja rakkaus tehokas meditaation pakkaus. Huippu ohjaaja, omalla paikallaan, kiitos ihana Essi <3”

”ihanan rentouttava ja avaava harjoitus. Olet ihana ihminen ja sinulla on ihan mieletön lahja”

”Ihana Essi, Sinulla on lahja, ainutlaatuinen lahja. Se hehkuu sinusta ulospäin. Antaa rauhaa muille. <3”

”Kiitos ihanasta kurssista! Nautin sanallistamisestasi. Ohjaat juuri oikealla rytmillä ja sanoilla. Huomaa, että olet ”vihkytynyt” rentoutukseen. Vakuutuin heti voimastasi.”

”Ihana Kurssi. Vetäjä tosi hyvä, rauhallinen, läsnäoleva ja kannustava. Ilmapiiri kurssilla avoin.”

”Kiitos Essi, Tykkään kovasti aidosta olemuksestasi, et yritä mitään, vakuuttava taito ohjata harjoituksia.”

”Ihana tunnelma, levollinen, leppoista, rentouttava, virkistävä, innostava, energisoiva.  Mitään huonoa en löydä 🙂 ”

”Mahtava ohjaaja. Ammattitaitoa, näkemystä ja viisautta lempeydellä kuorrutettuna. Ei ”päällekäyviä” ohjeistuksia. Lämmin tunnelma. <3″

Ilmoittautuminen ja peruutusehto

Ilmoittaudu mukaan kurssille allaolevan lomakkeen kautta. Kurssille on rajallinen määrä paikkoja, joten varaus on sitova. Ilmoittautumisen yhteydessä saat 45 euron varausmaksun.

Peruutuksen voit tehdä lääkärintodistusta vastaan, jolloin saat varausmaksun takaisin. Muuten varausmaksu palauttamaton, mutta voit siirtää sen tarvittaessa myös toiseen kurssiin tai retriittiin.Loppuosa kurssista maksetaan kurssin alettua.

 Kurssi on joka kerta myyty loppuun, joten varaa paikkasi pian. Ilmoittautumalla mukaan hyväksyt kurssin peruutusehdot.