Rentouta mielesi ja kehosi- nettivalmennus

Haluatko löytää tapoja ja keinoja purkaa stressiä kehosta sekä mielestä?

Tämän nettivalmennuksen aikana pääset rentoutumaan ja lataamaan akkuja lempeiden harjoitteiden avulla. Saat tietoa kehon ja mielen toiminnosta sekä siitä mitkä kaikki tekijät vaikuttavat palautumiseesi.

Kun lisäät palautumistasi erilaisten harjoitusten avulla, nukut paremmin, mielesi on rauhallisempi ja olet energisempi. Valmennuksen aikana saat kahdeksan erilaista harjoitusta, jolla aktivoit kehon omat parantamismekanismit ja estät stressin vahingolliset vaikutukset. Harjoitukset auttavat vähentämään stressiä, ahdistusta, matalaa mielialaa ja ohjaa sinut kohti myötätuntoisempaa, rauhallisempaa ja terveellisempää elämää. Jo lyhytkin päivittäinen harjoittelu lisää tutkitusti palautumistasi, stressinhallintaa, ahdistuksen kokemusta sekä lisää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Miten stressi vaikuttaa kehossamme?

Traumaterapeutti Peter Levine vertaa autonomista hermostoa autolla ajoon.

Kun osaamme säädellä autonomista hermostoamme, se toimii harmonisesti. Se on kuin pehmeää ja joustavaa autolla ajoa, jossa kuitenkin olemme valmiudessa ennakoivasti äkkikiihdytyksiin ja -jarrutuksiin, kun tilanne liikenteessä tätä vaatii. Olemme valppaita. Kun olemme stressin kuormittamia, ajamisestamme tulee holtitonta. Teemme äkkikiihdytyksiä ja jarrutuksissa, ja ennakoimme virheellisesti tilanteita. Tällöin erityisesti sympaattinen hermostomme on yliaktiivinen. Jossain vaiheessa voi holtiton ajomme johtaa pelon kautta kummalliseen tilaan, jossa auto ei enää liiku mihinkään, vaikka kierrokset ovat täysillä. Painamme jarrua ja kaasua yhtaikaa, eikä meillä ole minkäänlaista havaintoa muusta liikenteestä. Istumme autossa tietämättä edes, missä olemme. Tämä on raskas, ja myös auton energiaa syövä, moottoria rasittava tila. Parasympaattisen hermosto (erityisesti kiertäjähermon selänpuoleiset lamaannuttavat haarat) ja sympaattinen hermosto ovat aktiivisina samanaikaisesti. Auto ei vaan liiku mihinkään, vaikka kierrokset ovat täysillä. Kaasun ja jarrun samanaikainen käyttö rikkoo automme moottorin. Auto kulkee huonosti, kun sylinterit poksahtelevat siihen malliin, että ajamme liikkeelle päästyämme autoamme vain enää yhdellä sylinterillä. Tämä stressaa meitä yhä enemmän.

Jotta autolla ajomme sujuisi taas vanhaan malliin, kannattaa koneesta paikallistaa viat ja tämän jälkeen korjata ja säädellä moottorin toiminta kuntoon. Tämän jälkeen kannattaa ottaa vähän ajotunteja ja uutta tuntumaa, vaikkapa autokoulussa, jotta opimme taas ajamaan ennakoivan rauhallisesti, jottei ajopelimme taas hajoaisi. Samalla tavalla toimii ihmisen keho.

Yleensä kuormittavien tunteiden, alitajuisten tunnemuistojen, vääristyneiden uskomusten, elämäntilanteen tai elämäntapojen vuoksi kehosta ns. hajoaa heikoin lenkki. Jolloin voi geneettisesti perityt sairaudet puhjeta tai pahentua entisestään. Erilaisilla rentoutus- ja stressinhallintatekniikoilla voimme tietoisesti ohjata omaa hermostoamme ja näin asettaa itsemme palautumistilaan, jolloin keho pääsee korjaamaan epätasapainoa luonnollisesti niin kuin sen on tarkoituskin tehdä.

Kenelle valmennus sopii?

Valmennus sopii henkilölle, joka haluaa lisätä mielen rauhaa, kiireettömyyttä, nostattaa mielialaa, syventää unen laatua, parantaa fyysistä ja henkistä olotilaa sekä tulla tietoiseksi omista alitajuntaisista uskomuksista stressikokemuksien takana.

Mitä valmennus sisältää?

  • Tietoa stressistä, kehon toiminnasta ja siitä miten voit itse vaikuttaa kokemaasi stressiin
  • Kahdeksan helppoa harjoitusta stressinhallintaan sekä parempaan fyysiseen ja henkiseen olotilaan. Harjoituksien kesto on 10 sekunnista 30 minuuttiin. Voit valita itsellesi parhaiten sinulle sopivat menetelmät stressinhallintaan.
  • Erilaisia kirjallisia harjoitteita auttamaan sinua tiedostaman omat alitajuntaiset uskomukset stressikokemuksien takana
  • Saat tietoa myös eteeristen öljyjen käytöstä mielen ja kehon rentouttamiseen

Milloin?

Valmennus alkaa maanantain 15.4.2019 ja voit aloittaa milloin tahansa ja edetä oman aikataulusi mukaisesti.

Hinta:

45 euroa

Osta valmennus nettikauppani kautta täältä.

Haluatko kysyä jotain valmennukseen liityen. Lähetä minulle viestiä allaolevan lomakkeen kautta.