Tunne sinut- hyvinvointipäivä 17.3

Oletko valmis kohtaamaan sinut ja omat tunteesi? Haluatko tulla kohdatuksi, kuulluksi, nähdyksi ja löytää palan sinua takaisin? Haluatko kohdata omat piilotetut tunteet ja saada lisää energiaa?

Nyt sinulla on uniikki mahdollisuus osallistua hetkeen, jossa turvallisessa ympäristössä olet tervetullut mukaamme tutustumaan sinuun ja tunteisiisi paremmin. Tästä päivästä uniikin tekee sen, että saat kolme ohjaajaa, kolme erilaista menetelmää avuksesi, maskuliinisuutta, feminiinisuutta, nuorempaa energiaa, iän tuomaa viisautta ja rauhaa.  Päivän aikana rentoudut ja purat jotain vanhaa pois, jotta uutta voi tulla tilalle.  

Hyvinvointipäivässä sinua ohjaa:

Ukko Kärkkäinen
Mie oon Kärkkäisen Ukko; puoliso, isä, ukki, ystävä, runoilija, ihmettelijä ja tarinankertoja.

Neljäkymmentä vuotta olen tutkinut omaa kokemustani, traumojani ja erityisesti sitä, miten ihminen voisi selvitä kriiseistä. Vuosikymmenissä sitä ehtii kahlata läpi psykologisen, filosofisen, antropologisen, selfhelp jne. pikku kirjastonkin. Olen saanut kuunnella myös monien samaa kokeneiden kertomuksia. Ihmisten tarinoista olen oppinut paljon. Ukon lahja on hänen kirjoittamat ja lausumat tarinat, jotka tulevat auttamaan sinua omassa prosessissa.

Itse elin tosi syvällä, reunoilla vuosikymmeniä. Joku kutsuu sellaista sielun pimeäksi yöksi, toinen via dolorosaksi, kolmas uutta luovaksi masennukseksi.  Ahdistus on onnekseni nyt poissa.

Tässä illassa mie avaan aarrearkkuani ja kerron muutamista keskeisistä oivalluksistani, millä pääsin irti tuskastani ja mikä auttoi eheytymään.

Lue Ukosta lisää täältä.

Mikko PirttimäkiMikko on yrittäjänä 9 vuotta toiminut fysioterapeutti, rentoutusohjaaja, hermoratahieroja, hieroja, valmentaja ja chi-terapeutti. Otan yksilöt sekä ryhmän huomioon monella läsnäolon tasolla. Fyysisellä, psyykkisellä ja henkisellä. Meditaatio ja pienten meditaatio harjoitusten pitäminen on ollut harrastuksena jo vuosien ajan. Meditaatio ryhmissä käytän mukana monia luonnon elementtejä, musiikkia ja rumpua. Tuon päivään tätä tietoisuutta yhteisen harjoituksen ja keskustelun muodossa.

Essi Määttä

Essi tulee antamaan päivään feminiinisempää otetta, lämpöä ja turvaa, jotta sinun on mahdollisimman turvallisissa olosuhteissa prosessoida sinulle jotain tärkeää. Lue minusta lisää täältä.

Päivän aikana pääset kokemaan:

  • Chi- terapiaa ryhmämuotoisesti
  • Meditaatio- ja mindfulness- harjoituksia
  • Hengitysharjoituksia
  • Kehollisia harjoitteita
  • Koskettavaa ja parantavaa tarinan kerrontaa
  • Turvallista läsnäoloa
  • Erilaisia menetelmiä purkamaan kuormituksia kehosta ja lisämään energiaa

Kenelle päivä sopii?

Henkilöille, jotka haluavat parantaa omaa henkistä olemustaan erilaisin toiminnallisin ja kerronnallisin menetelmin.

Hyvinvointipäivä järjestetään Maatalossa, Kauppakatu 19 Jyväskylä.

Ajankohta 17.3 klo 11- 16.30

Hinta: 65 euroa. Päivään mahtuu mukaan 20 osallistujaa.