Vahvista ja venytä- kurssi

Haluatko vahvistaa syviä vatsa- ja selkälihaksia? Haluatko lisätä liikkuvuutta selkään, hartioihin ja niskaan?
 
Tämän kurssin tarkoituksena on vahvistaa keskivartaloa, joka pitää ryhdin hyvänä ja on hyväkuntoisen selän perusta. Syvät lihakset kannattelevat ryhtiä. Jos ryhtiä yrittää pitää yllä vain pinnistämällä päällimmäisiä lihaksia, selkä lysähtää, kun päälimmäiset lihakset eivät enää jaksa. Sen sijaan syvät vatsalihakset ovat kehon oma tukiliivi. Vahvistamalla syviä vatsalihaksia saat myös vatsasta tiivimmän.
 
Kurssilla treenataan yhdessä syviä vatsa- ja selkälihaksia sekä lisätään liikkuvuutta selän ja niskan alueelle. Kurssilla käytämme myös apuna foam rolleria sekä tennispalloja kehon erilaisten lihaskireyksien avaamiseen. Näitä sinun ei kuitenkaan tarvitse omistaa osallistuessasi kurssille.
 
Kurssilta saat myös kirjalliset ohjeistukset harjoituksiin ja voit jatkaa harjoittelua kotona.
Kurssi sopii hyvin esim. istumatyötätekeville, synnytyksestä- ja raskaudesta palautumiseen tai muuten näiden haasteiden kanssa kamppaileville. Jos osallistuit viime vuonna samaiselle kurssille, voit hyvin osallistua uudelleen, sillä teemme tällä kerralla eri liikkeitä.
 
Hinta:
 
39e , Voit maksaa workshopin suoraan verkkokaupan kautta tai paikan päällä liikuntaseteleillä. Saat ilmoittautuessasi lisätietoa maksamisesta ja linkin verkkomaksuun. Varaus on sitova!
 
Ajankohta:
 
Torstaisin klo 18-19
 
Päivämäärät: 8.8, 15.8, 22.8 ja 29.8
Paikkana: Lievestuoreella. Laurinkylän urheilukentän nurmikkoalueella. Sateella harjoittelemme Tervamäen koulun katoksessa.
 
Mukaan tarvitset:
 
Joustavan vaatetuksen sekä patjan. Jos sinulla ei ole patjaa, niin saat myös lainaan patjan. Ilmoitathan patjatarpeestasi etukäteen.
 
Ohjaaja:
 
Ohjaajana toimii hyvinvointivalmentaja ja Personal trainer Essi Määttä
Lämpimästi tervetuloa. ♥
 
Varaus on sitova ja kurssi tulee maksaa ennen ensimmäistä treenikertaa, ellet maksa kurssia liikuntaseteleillä.