Yin jooga- kurssi Lievestuoreella 12.1.2020

Yin jooga- kurssi Lievestuoreella 12.1-15.3.2020

Essimaatta_hyvinvointivalmentaja_l_1448

Yin-jooga on kehon ja mielen herättelyä asentojen avulla. Myös kehon tukoksista vapaudutaan tehokkaiden syvävenyttävien asanoiden vaikutuksessa, missä istutaan useita minuutteja aina yhdessä syvävenyttävässä asennossa. Yin-jooga tuo ennen kaikkea tilaa ja etäisyyttä vilisevien ajatusten ja sisimpäsi väliin sekä ohjaa kohti syvintä rauhan tilaa.

Kehon elastisuus kehittyy hiljalleen asentoja ja harjoituksia tehden. Yin-joogassa käytetään paikallaan olevia asentoja, jotta päästään syvälle kehon tiiviisiin sidekudoksiin, jänteisiin, nivelsiteisiin ja luustoon, jotka ovat usein vaikeita aktivoida ja aukaista.

Passiivisuuden avulla saadaan parasympaattinen hermosto aktivoitumaan, joka rentouttaa kehon ja mielen. Yin-joogassa apuna käytetään myös hengitystä, jonka avulla saadaan kehoon parempi yhteys sekä mieli rauhoittumaan. Avaamalla kehoa, avaamme myös mieltä ja hengitystä.

Yin- jooga on helppoa ja sopii kaikille, olitpa sitten urheilija tai eläkeläinen. Voit osallistua vaikka, et olisi koskaan harrastanutkaan joogaa.

Essimaatta_hyvinvointivalmentaja_1408

Miten tunti etenee?

Alkuun teemme alkurentoutuksen tai hengitysharjoituksen, jonka jälkeen lähdemme kohti rauhallisesti etenevää Yin-joogaharjoitusta. Harjoituksen jälkeen rauhoitumme loppurentoutukseen.

 

Mitä mukaan?

Mukaan tarvitset joustavan, lämpimän vaatetuksen ja vesipullon. Patjan, viltin, joogabolsterin- ja tiilen saat tunnilta.

 

Milloin?

Kurssi järjestetään sunnuntaisin klo 18.30-19.45 alkaen 12.1.-15.3.2020

Kurssi kestää 8 kertaa. HUOMIO 9.2. ja 16.2. ei kurssia!

Paikkana toimii Lievestuoreen kansalaisopisto, Opistotie 8.

 

Hinta? KURSSI ON LOPPUUNMYYTY!

100e. Voi maksaa myös liikuntaeduilla. Myös Laukaan kunnan liikuntasetelit käyvät.

 

Ilmoittautuminen 

Ilmoittaudu mukaan kurssille allaolevan lomakkeen kautta. Kurssille on rajallinen määrä paikkoja, joten varaus on sitova. Ilmoittautumisen yhteydessä saat 45 euron varausmaksun.

Peruutuksen voit tehdä lääkärintodistusta vastaan, jolloin saat varausmaksun takaisin. Muuten varausmaksu palauttamaton, mutta voit siirtää sen tarvittaessa myös toiseen kurssiin tai antaa paikkasi tuttavallesi. Loppuosa kurssista maksetaan kurssin alettua.

Ilmoittautumalla mukaan hyväksyt kurssin peruutusehdot.