Olisiko aika päästää jo irti?

wp_20150708_20_23_48_pro

Tiedät varmaan sen hennon äänen sisälläsi, joka yrittää kertoa sinulle mikä olisi sinulle parhaaksi. Vuosia kuluu ja se ääni sisälläsi vain voimistuu. Koitat painaa sitä alas, että et kuulisi sitä. Vuosia kuuluu ja kuluu, mutta se ääni vain pysyy. Elämääsi on alkanut tulla tapahtumia, jossa ääni on saanut enemmän tilaa puhua kovempaa ja näyttäytyä sinulle. Ehkä sisälläsi alkaa pikkuhiljaa olla ahdistusta ja ristiriitaisia tunteita. Asia tuntuu puristukselta rinnassa sekä kurkussa.

Olisiko aika päästää irti?

Ehkä olet rakentanut elämäsi niin, että päällissin puolin sinulla on kaikki kunnossa. On ihana perhe ja koti, turvallinen työpaikka, on ystäviä ja kaikki on kunnossa, mutta jokin puuttuu? Ristiriita sisälläsi kasvaa vaikka kaiken pitäisi olla kunnossa. On ehkä aika pysähtyä ja kohdata se ääni, joka sisälläsi meteliä pitää. Mitä se haluaa kertoa sinulle, jos kerrankin kuuntelisit? Tämä voi olla hyvinkin pelottavaa ja kivuliasta, mutta kuinka kauan pystyt vielä elämään sen ahdistuksen ja ristiriidan kanssa, joka sisälläsi myllää?

Mitä tapahtuu, jos alkaakin kuuntelemaan sitä omaa sisäistä ääntään? Mitä sillä on sinulle kerrottavana? Mitä tapahtuu, jos alkaisitkin elämään omaa sydäntäsi kuunnellen ja olemaan aidosti sinä?

1b0cc699

Viime kesänä päätin, että alan kuulemaan enemmän itseäni ja elämään mahdollisimman rehellisesti omasta totuudestani käsin. Yksi kaikkein suurin oma lukkoni oli toisten miellyttäminen ja hyväksynnänhaku. Tämä on ilmennyt niin, että en ole uskaltanut kertoa omaa totuuttani, olen halunnut, että kaikki ihmiset pitäisivät minusta. Jos, jouduin ristiriitatilanteeseen, yleensä halusin miellyttää kaikkia muita, vaikka itse kärsisin siitä. Tätä, kun jatkuu vuosikausia sitä ikään kuin unohtaa omat tarpeensa ja kerää kaiken katkeruuden itseensä. Vaikka haluaisinkin miellyttää muita sitä loppupeleissä ei miellytä ketään, kun et ole rehellinen itsellesi saati kenelläkään muulle. Voi olla hyvinkin kivuliasta kohdata omat lukkonsa ja lähteä muuttamaan niitä, mutta näinkun tekee pääsee lähemmäksi oman näköistä itseään sekä vapautuu monenlaisista taakoista. Päästät irti jostain sinulle ei-toivotusta käyttäytymisestä, vapaudut ja saat elinvoimasi takaisin.

Tämän voi aloittaa vaikka pienillä teoilla, tutustumalla omaan uskomusjärjestelmään, käyttäytymismalleihin ja siirtyä turvallisesti kohti isompia haasteita. Aloitan 17.4.2017 Puhdista mielesi ja kehosi™-nettivalmennuksen, jossa työskentelemme irti päästämisen, kehon ja mielen puhdistamisen, omien käyttäytymistapojen ja uskomusten työskentelyn kautta. Jos tässä joku kolahti sinussa ja haluat turvallisesti tarkastella mitä tämä voisi sinulle tarkoittaa, niin lue lisää alkavasta valmennuksesta täältä

Olet lämpimästi tervetullut mukaan, jos näin koet. <3

-Essi


Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.